måndag 3 december 2007

Advent

I går var det första advent och vi var mest hemma och grejade. Tog en kvällspromenad till stan och har börjat röja i kontoret. Tänk att kontor alltid ska ha en tendens att ta längst tid, speciellt sen vi skaffat en bärbar dator så är man ju inte fast vid en speciell plats.
I lördags var vi på IKEA och köpte glögg, pepparkakor och lingonsylt. Så i går gjorde vi köttbullar, potatismos, sås och lingonsylt. Svensk husmanskost när den är som bäst!

Just nu ligger Love och sover i vagnen och Isak ser på Shark Tale. Har en lussekattsdeg på jäsning som borde vara klar nu, ska ta tag i bakandet så det kan börja dofta jul!
Ska bjuda våra grannar på lite svensk julfika i veckan :-)


Jag har massa tankar och funderingar kring det mesta i livet. Som hemmamamma kan man känna sig lite lätt deppig i omgångar, sugen på att plugga eller jobba. Då gäller det att man får in rätt fokus, på varför man gör vissa saker. Det är vad jag försöker göra i dag, få rätt fokus och känna i mitt hjärta att jag gör rätt. Det är lite svårare när regnet öser ner ute och barnen är snoriga och trotsiga :-)
Men ack så underbara!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Aluguel de Computadores, I hope you enjoy. The address is http://aluguel-de-computadores.blogspot.com. A hug.