söndag 21 oktober 2007

Länge sedan..

Jag är ledsen att det tagit ett tag sen jag skrev sist. Det är så mycket som händer samtidigt som vi mest lever vårt vardagsliv som ibland känns ointressant att berätta för er om.
Livet börjar ta form så smått och vi har nu bara 1,5 vecka kvar tills vi får nycklarna till vår egen lägenhet. Ni anar inte hur mycket vi alla längtar :-)
Efter en sån normal sak som att bara lyssna på lite musik när man är sugen, eller efter sina varma vinterkläder för det börjar bli kallt här nu och vi har fått storhandla på H&M till barnen.

Vi har köpt en digital systemkamera! Det känns kul att kunna ta riktigt bra bilder på barne, för jag älskar att fotografera!

Well, nu har vi snart varit nere i 2 månader och hittils trivs vi bra! Men det är ju svårt att veta ännu, det tar minst 1 år innan man vet ordentligt hur man trivs. Vi har fått endel vänner jag och barnen som vi träffar och det finns massar roliga parker. Men så känner man så klart att man saknar nära och kära, att sitta med sin svägerska och dricka the på kvällen efter att ha promenerat, eller träffa svärföräldrarna en lördag efter att de slutat jobbet. Sånt som man bara tog för givet förut, går inte nu.
Men vi får verkligen mycket tid till varandra på helgerna och vi gör massa kul tillsammans. Nu är det som sagt bara 1,5 vecka kvar tills vi får flytta in och få ordning på den delen av livet.
Julen har vi bestämt oss för att fira här nere, de har redan börjat sälja massa julchoklad...:-o

Hoppas att ni har det fint där hemma! Vi saknar er men samtidigt har vi det bra här också!
kram!

Inga kommentarer: