söndag 16 september 2007

Söndag kväll!




Kära vänner och bloggläsare!

Det är söndag kväll, barnen de sover redan. Isak har sovit i 1h, för han sov inte middag i dag. Och Love somnade precis, efter för lite sömn i dag han med.
Men, vilken dag vi har haft! Först och främst måste jag vara lite svensk och skryta om det underbara vädret. Jag kan inte förstå att det är mitten av september, för i dag har det kännts som vilken sommardag som helst (fast utan allt regn som årets sommar bestod av). Förmiddagen var vi först i kyrkan och hela familjen njöt! Isak han svänger på höfterna till musiken och ja, det gör nog vi andra också ;-)
Efter kyrkan avnjöt vi en delikat lunch på "gyllene måsen", en mycket välkänd och älskad restaurang som finns på diverse platser runt om i hela världen. *haha*
Inne på stationen var det en megakör och symfoniorkester, vi trodde först inte att det var på riktigt men så var fallet.
Vägen gick sen mot Uetliberg, ett av de lokala bergen här i stan och även det vi har utsikt på från balkongen. Isak fick äntligen se sitt kära TV-torn som han har tjatat om i en evighet.
Tåget tuffade på i ca 20 min innan vi var framme och sen var det en brant promenad upp och väl uppe var det varmt. Och mycket folk men underbar utsikt. Tyvärr var det så pass dimmigt att man inte såg så långt, hade nog varit maffigt med en vidare utsikt. Men det är helt klart inte sista gången vi åker dit :-)
Isak och Fredrik gick upp i halva utsiktstornet (lilla tv-tornet som Isak kallar det) men sen blev Isak för trött och ville bli buren ner.

Den här veckan får vi se hur det går med allt. Isak hade feber i kväll när vi la honom, hoppas det försvinner snabbt. Kan nog vara lite kombinaton av för lite sömn och mkt aktivitet, så vi får se hur det är i morgon.

Önskar er alla en underbar vecka! Bilden jag skickar med är på pojkarna som leker tillsammans i rummet som Isak kallar för sitt.
Nu ska vi äta lite för att sen se på en film!
Önskar så att jag hade utmöbler på balkongen för det är gudomligt ute, en varm och skön sommarkväll.

Som Fredrik sa i dag när vi åt en glass på berget: Vi fick vår solsemester till slut!

1 kommentar:

lisa sa...

hej! skickade lite foton från vår dag idag... läs mejlen! kram kram