lördag 1 september 2007

Nu är vi framme!

Kära vänner och bloggläsare!

Det är kväll och mörkt här i Zurich. Vi bor i en lägenhet på 76 kvm ganska centralt på 6:e våningen. Och vet ni vad det värsta, absolut värsta är? De dubbar all teve!! ALLT! I går var det CSI NY på tyska! det var nog det värsta jag har sett faktiskt..
Barnprogram är ju en sak, men ett amerikanskt program om New York som dubbats! Det är ju helt sanslöst ;-)

Men annars är allt bra! Lägenheten är superfräch och bra. Så här kommer vi nog trivas även om det är opersonligt så klart.
I går natt bodde vi på ett hotell som renoverades så det var lite småstruligt innan allt var klart. Men det gick bra till slut :-)

Lite för trött för att skriva något smart nu!

Men jag har bara en sak att säga. Livet är alldeles för kort för att bara slöas bort och gå på rutin. Det bästa man kan ge sina barn är nya upplevelser och glädjen i Isaks ögon i dag när vi åkte spårvagn är oersättlig!

Lev inte livet på rutin kära vänner, våga göra förändringar!

3 kommentarer:

Malin sa...

Hej. Roligt att allt gått bra. Och roligt att du känner att det känns så rätt. Blir lite avudsjuk på dig. Ni är modiga. Själv börjar jag känna viss stress och oro över vår Tunisienresa. Är väldig ovan med att resa och nu ska man sitta först i bilen ner till Gbg, sen planet 3-4 timmmar och efter det buss i en halvtimma. MED LILLA PIGGA ALICE!!!!! Och så har vi blivit varnade för att dom stjäl otroligt mkt när. Det var pizzagubbe på Onsjö som sa detta han är från Tunisien. Men det blir säkert bra!!Malin

Maria sa...

Härligt att höra att ni kommit fram som ni skulle! Blir glad över att höra vad du berättar om Isak. Hoppas att du kommera att skriva mer om resan och hur det gick med barnen. Tycker ni är fantastiska och modiga som gör det här, hoppas verkligen att ni hittar ert eget ställe snart som ni kan komma i ordning i. Kramar från Maria

Ett hem på landet sa...

Ååå va skönt att höra att allt har gått bra och att ni är på plats nu. Du skriver så klokt om livet tycker jag.
KRAAAAM